COMERÇ – OFICINES

COMERÇ – OFICINES

La xarxa de comerços i despatxos forma gran part del teixit empresarial de la nostra societat. Conviuen activitats tradicionals i de nova generació amb formats radicalment diferents però amb un objectiu comú, tirar endavant els negocis, fer-los rendibles i que cap advestitat aturi el seu desenvolupament. Hi ha molts paràmetres a tenir en compte: locals, empleats, vehicles, baixes laborals, salut, pensions… És per això que volem assessorar-te i oferir-te la millor solució aseguradora.

Pressupost

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com