Oficina Alp

Oficina Alp

Coll Cerdanya SL és una corredoria d’assegurances situades al municipi d’Alp de la Cerdanya. Amb més de 25 anys d’experiència està totalment consolidada a la comarca i ofereix un ampli ventall de productes i solucions cadascuna de les necessitats dels seus clients.

Al llarg dels anys Coll Cerdanya SL ha anat evolucionant amb els canvis del sector i les innovacions tecnològiques sense deixar de tenir un tracte personal i proper amb el client.

Nou dubteu a contactar amb nosaltres i a preguntar-nos com us podem ajudar:

Dades de contacte

POBLACIÓ

DIRECCIÓ

CONTACTAR

COM ARRIBAR

ALP

Coll Cerdanya, S.L.
Trav. del Casino, 4
17538 ALP

Contacte amb nosaltres

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com