Oficina Berga

Oficina Berga

Des de Plana 2000 serveis de gestió tenim la preocupació de proporcionar-te un servei integral, personalitzat i adequat a la teva família, la teva llar, el teu negoci i tot allò que per a tu és important. Volem ser sensibles a les teves necessitats i considerem que la teva tranquil.litat és la nostra prioritat.

Per això volem oferir-te molt més que una assegurança; volem facilitar el teu dia a dia i assessorar-te en trobar sempre los solucions mes adequades a les teves necessitats.

Dades de contacte

POBLACIÓ

DIRECCIÓ

CONTACTAR

COM ARRIBAR

BERGA

Ctra. St. Fruitós, 32 bxs.
08600 BERGA

Contacte amb nosaltres

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com