Oficina Caldero Villalba Asociados

Oficina Caldero Villalba Asociados

A Caldero Villalba Asociados portem d’ençà el 1945 en el sector assegurador.

La nostra trajectòria empresarial, amb més de 70 anys d’experiència, ens avala com experts professionals y bons coneixedors de tot l’entorn assegurador, oferint les millors garanties als nostres clients i assegurats.

Ens diferenciem de la resta pel nostre tracte personalitzat, bona gestió, assessorament i servei.

Dades de contacte

POBLACIÓ

DIRECCIÓ

CONTACTAR

COM ARRIBAR

BARBERÀ DEL VALLÈS

Oficina Caldero Villalba Asociados

Ronda de l’Est, Nº 93 Baixos 3ª 
08210 – Barberà del Vallès

Contacte amb nosaltres

    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com