Oficina Cardona

Oficina Cardona

Més de 35 anys de dedicació a les assegurances, amb servei directe i personalitzat.
Assegurem tota mena de productes, a través d’acords preferents amb companyies com Allianz, Catalana Occident o Reale, oferint l’opció que millor encaixi en cada cas.

Dades de contacte

POBLACIÓ

DIRECCIÓ

CONTACTAR

COM ARRIBAR

CARDONA

ALFIC PREVICAT
Pl. de la fira, 2-A
08261 CARDONA

Contacte amb nosaltres

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com