Oficina Gironella

Oficina Gironella

Som un equip de professionals formats i plenament dedicats a l’assessorament i gestió d’assegurances, des de fa més de 50 anys.

També comptem amb departaments d’assessoria en temes: fiscals, laborals, comptables, mercantils, financers, de tràmits amb administracions i d’immobiliària.

L’experiència, el servei integral, l’atenció personalitzada i els mitjans tècnics actualitzats, ens permeten resoldre els teus encàrrecs amb eficàcia i de manera fàcil per a tu.

Perquè tinguis màxima confiança que els teus assumptes estan en bones mans.

Dades de contacte

POBLACIÓ

DIRECCIÓ

CONTACTAR

COM ARRIBAR

GIRONELLA

BUSCALLA PREVICAT
PL. Pi i Margall,1 bxs.
08680 GIRONELLA

Contacte amb nosaltres

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com