Oficina Terrassa

Oficina Terrassa

A l’equip de Previcat Terrassa comptem amb més de 35 anys d’experiència assesorant als nostres clients en el producte que millor encaixa amb les seves necessitats.

Coneixem totes les assegurances de més de 20 de les principals companyies del sector, lo que ens permet saber quina és la millor opció per tu en cada cas.


Tot i que oferim totes les assegurances del grup Previcat que trobaràs disponibles a la web, a l’equip de Terrassa estem especialitzats en les següents assegurances:
Autos

  • Negoci, Comerç i Oficines
  • Vivenda i Comunitats Vida (risc i estalvi)
  • Defunció y Salut Protecció patrimonial
  • Impagament de lloguers i Defensa jurídica


Deixa’ns assessorar-te!

Chelo – chelo@previcat2000.com

Sinistres Administració

Nacho – nacho@previcat2000.com

Contractació particulars i multiriscos

Jordi – terrassa@previcat2000.com

Contractació patrimonial i rams tècnics

Dades de contacte

POBLACIÓ

DIRECCIÓ

CONTACTAR

COM ARRIBAR

TERRASSA

C/ Arquímedes, 144 bxs.
08224 TERRASSA

Contacte amb nosaltres

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com