PIME/EMPRESES

PIME/EMPRESES

La diversitat i complexitat de tipus d’ empresa obliga a fer un estudi en profunditat per conèixer les necessitats pròpies de cada una d’ elles. Des de Previcat analitzem i valorem tots els riscos als que està exposada la teva empresa, desenvolupem una assegurança a mida i busquem la millor companyia per cobrir aquestes necessitats. Des del danys propis a la responsabilitat civil derivada de la teva activitat: explotació, producte, patronal, mediambiental, de directius…,els riscos cibernètics, el transport de les mercaderies.. Un sinistre no pot aturar ni obligar a abandonar el teu negoci.

Pressupost

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com