SALUT

Amb l’assegurança de salut accedeixes a l’assistència sanitària privada de forma fàcil i ràpida, sense llistes d’espera. Podràs triar el tipus d’assegurança que més t’interessi, ja sigui utilitzant els metges i centres assistencials proposats per la companyia o bé metges i centres de lliure elecció. Especialistes, mitjans de diagnòstic, intervencions quirúrgiques, hospitalització, tot al teu abast.

Pressupost

    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable PREVICAT 2000 SCCL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en Ctra. Vic, 11-13 Baixos 08241, MANRESA o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic aprevicat@previcat2000.com